a VèNis production
Aangemaakt: donderdag 27 juni 2019
Naar pagina

Een steiger op De Moesberg

Vandaag begonnen aan een nieuwe project, de bouw van een vis-, zwem- en aanlegsteiger. De drie belangrijkste onderdelen, de horizontale delen, zijn klaar. Nu eerst even wachten op mooi weer om het riet voor de plaats weg te halen.
Metadata: Steiger, Vissen, Zwemmen,

Aangemaakt: donderdag 27 juni 2019
Naar pagina

De eerste duik in de zwemvijver dit jaar

Heet, aan het eind van de dag nog 34 graden in de schaduw, dus zwemmen maar in de vijver van camping De Moesberg. Dat leverde deze zeldzame foto's op van dit unieke zwemmende zwijn.
Metadata: De Moesberg, Tom zelf, Zwemmen, Zwijn,

Aangemaakt: zaterdag 22 juni 2019
Naar pagina

Maarten van der Weijden Elfstedentocht

Vanmorgen even voor vier uur vertrokken naar Sloten om Maarten van der Weijden de stad in en uit te zien zwemmen voor zijn derde stempel in de Friese Elfstedentocht. Behalve die gebeurtenis was ook de reis voor ons er naar toe en terug een leuke beleving.
Geen metadata.

Aangemaakt: woensdag 19 juni 2019
Naar pagina

Het volgende VèNisproject

Gisteren de laatste hand gelegd aan een nieuwste versie van VèNis contentmanager. Dus vanmorgen doemt de onvermijdelijke vraag op: "Wat nu?"Na het online brengen vorige week van mijn vorige project "VeNisWebLes" staat er even niets op stapel.
Metadata: Contentmanager, Webles,

Aangemaakt: woensdag 5 juni 2019
Naar pagina

VeNisWebLes Korte handleiding

VeNisWebLes van VenisNewsVeNisWebLes is een klein veelzijdig oefenprogramma voor jong en oud waarin een aantal “generieke” lessen zijn voorgedefinieerd, zoals tafels en rekenen, maar ook kun je als “docent” zelf naar hartelust klassen, lessen en vragen aanmaken. Koppel leerlingen aan klassen, koppel lessen aan klassen en koppel vragen aan lessen. De oefeningen zijn streng, alleen honderd procent goed telt voor promotie, maar er is geen tijdslimiet aan een vraag of les gekoppeld.
Metadata: les, Oefenen, Onderwijs, VeNisLes, VeNisWebLes,