Aangemaakt: vrijdag 25 januari 2019

Sorteren van tabellen

Vandaag de verbeterde module voor tabellen opgeleverd. Met name de presentatie in tabelvorm en de mogelijkheid om te sorteren uitgebreid. Deze verbeteringen zijn doorgevoerd in de tabellen voor Content (List Content), Options en Tags.
Geen metadata.

Aangemaakt: vrijdag 25 januari 2019

Overmorgen herdenken van de holocaust, pardon?

Overmorgen wordt de holocaust herdacht. Wie denkt er dan ook aan dat tot vlak voor de Tweede Wereldoorlog vluchtelingen massaal door omringende landen werden teruggestuurd naar het "veilige land" Duitsland. Vandaag de dag worden gezinnen ook naar "veilige" landen als Irak, Turkije, Albanië e.a. teruggestuurd, zelfs als je vader daar vermoord is door maffia en je moeder is gevlucht voor bedreigingen. Bah!
Metadata: Harbers, Holocaust, Kinderpardon, Klaas Dijkhof, Mak Rutte, NSB,

Aangemaakt: maandag 7 januari 2019

De hypocrite zorg om het klimaat

Het is niet mijn gewoonte om artikelen van anderen over te nemen, maar een bericht van het ANP in De Volkskrant van 9 maart 2019 verdient massaal te worden gedeeld. Het toont maar weer eens aan hoe hypocriet veel Nederlanders zijn, want reken maar dat onder die vliegvakantiegangers veel vooraanstaande "vergroeners" zitten. 
Metadata: De Volkskrant, Footprint, Hypocrisie, Milieu, Scepsis, Yjafjallajökull,

Aangemaakt: maandag 7 januari 2019

VèNis real php and javascript color chooser

Vandaag mijn nieuwe PHP/Javascript kleurenkiezer in gebruik genomen. De ergernis van de beperkingen van het inputtype "Color" motiveerde mij tot de bouw van dit stukje gereedschap. Ik ben er tevreden mee.
Metadata: Color chooser, Input type color, Javascript, PHP,

Aangemaakt: zaterdag 15 december 2018

Predefined user colors

Heeft iemand enig idee hoe de aangepaste kleuren van de Windows color picker vanuit PHP te wijzigen?....
Geen metadata.